dobry sampon na vyrovnavanie vlasov aj bez zehlenia

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
dobry sampon na vyrovnavanie vlasov aj bez zehlenia

Mohly by ste mi poradit nejaky vazne dobry sampon na vyrovnavanie vlasov aj bez zehlenia ale nejaky kvalitny do 800 sk...ale co dokaze vazne vyrovnat wlasy ... dakuejm

janulka.j
Offline
Na fóru od: 12.11.2008

Tak takových šampónu jsem vyzkoušela plno, ale vůbec žádný nefungoval, vždycky se mi vlasy zvlnily.

gabika
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

suhlasim s janulkou ak chces mat vlasy rovne tak skus investovat do narovnavacej trvalej a to ti pomoze a tiez sa zmestis do 800 korun pravdepodobne hoci neviem aku mas dlzku vlasov a bude ti to drzat az kym to neodrastie pekny dnik :D

tummi.g
Offline
Na fóru od: 16.11.2008

Bingo....já po takovém šamponu jsem ještě více jak kudrnatá Sue :lol: :lol: už to nezkouším, smířila jsem se s neposednými vlnami :cry:

jaris
Obrázek uživatele jaris
Offline
Na fóru od: 17.11.2008

taky jsem vyzkoušela už hromadu šamponů. pokaždé slibovali rovné vlasy a ono nic :-D raději jsem investovala do pořádného spreje k žehlení i fénování a vše je dokonalé. dokud teda nezačne pršet 8-)

Anonym

je fakt, že naposled jsem vyzkoušela niveu pro nepoddajné a kudrnaté vlasy a malý pokrok tam je...Někdy vlasy vyfoukám pěkně do rovna..ale teď na podzim asi nebude pomáhat ani šampon :-)

nikisek06
Offline
Na fóru od: 03.01.2009

Tak tyhle šampony vubec nefungují,teda alepson vyzkoušela jsem jich pár a vždycky se mi ty vlasy hned zvlnily.

Anonym

janulka.j wrote:Tak takových šampónu jsem vyzkoušela plno, ale vůbec žádný nefungoval, vždycky se mi vlasy zvlnily.
Ano přesně tak, mohu mít šampony,balzámy, kondicionéry či masky na narovnání vlasů ..všelijaké jiné další přípravky ,ale bez žehlení je to stejně k ničemu.... akorát mám vlasy hebké a nadýchané na dotek,že to jde leépe žehlit ale tot vše...bohuřžel zázraky se nedějí.
Na trvalé rovné jsem byla před několika lety také,ale stejně člověk musí vlasy aspon přežehlit aby byli rovné ..pak to vydrží o kapku déle...ale když si vlasy umyju,stejně to je kudrhaté.... je to struktura vlasů a má to " zafixované v sobě" a nenarovnáme to holky asik ... :(

Anonym

jaris wrote:taky jsem vyzkoušela už hromadu šamponů. pokaždé slibovali rovné vlasy a ono nic :-D raději jsem investovala do pořádného spreje k žehlení i fénování a vše je dokonalé. dokud teda nezačne pršet 8-)
A můžu se zeptat,jaký ten sprej na žehlení a fénování používáš? Já sice mám vcelku rovné vlasy, ale chtěla bych ještě víc rovné.

Claudie
Offline
Na fóru od: 29.12.2008

Zdravím, taky mi nikdy nic nepomohlo a vyzkoušela jsem toho hromady. Měla jsem potom kolikrát vlasy nepoddajné a hůř se mi žehlily.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

J8 si myslim že ani takový šampon neexistuje.Vyloženě aby si je měla rovné.Možná že ti vlasy uhladí ale to je jen před tím než si je budeě žehlit taková pomucka..ale bez žehličky.asi těžko jen šampon.

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

ahoj já jsem zkoušela narovnávací šampon od nivey ale nenarovnal pořádně, spíš jen zmírnil vlnění vlasů, a chce to dobře vlasy vyfoukat do rovna, kvalitní šampony prodávají přímo v salonu, tak to zkus tam

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

měla jsem dobrou zkušenost s řadou Milk Shake od Framesi - šampon, sprej, uhlazující mléko, olej. dostala jsem to v kadeřnictví a rovnalo to fakt dobře