Jak na mastné vlasy?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
hanka56
Offline
Na fóru od: 04.08.2009
Jak na mastné vlasy?

Na mastné vlasy je dobrý kefír. Je to skvělý kondicionér. Jednoduše ho vetřete do vlhkých vlasů a klidně ho vmasírujte i do pokožky. Hlavu pak zabalte na půl hodiny do ručníku a nakonec umyjte vlasy šampónem na mastné vlasy. Závěrem nezapomeňte vlasy opláchnout kyselou vodou.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Jakou kyselou vodu máš na mysli - octovou?

hanka56
Offline
Na fóru od: 04.08.2009

Ano, ocet je vždy po ruce a není problém ho trochu přidat do vody a vlasy spláchnout.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Já zase vím, že na mastné vlasy je dobrá kopřiva - jelikož vysušuje!!! Úplně nejlepší jsou ty mladé kopřivy- natrhat a zalít studenou vodou a nechat vyluhovat přes noc a pak vlasy tím výluhem přelívat. Je fakt, že to moc nevoní, ale účinkuje to a to je hlavní :o

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj,jj,ta kopřiva by byla dobrá a myslim že misto kondicionera co se vyplachuje tka použit kondicioner ve spreji a nebo si sehnat přípravoky na mastící se vlasy.tech je také dost!

BRUNO
Offline
Na fóru od: 12.08.2009

NA ZÁVER MYTÍ PROPLACHNOUT VLASY A POKOŽKU STUDENOU VODOU A PORY SE ZATAHNOU A PROKRVÍ POKOŽKA A NEFOUKAT SE HORKYM VZDUCHEM, POUŽÍVAT ŠAMPON S NÍZKÍM pH.

vivi100
Offline
Na fóru od: 20.08.2009

no ja mam tiež problém s mastnými vlasmi ale len pri hlave končeky mam normálne. skúsila som všeličo, rôzne šampony normalne aj mastne a doposial som nenasla nič čo by mi pomohlo, takže stále hľadám, tá prhlava môže byť fajn, veď kedysi sa len takými bylinkovými šamponmi ludia umývali :)

bertice
Offline
Na fóru od: 22.08.2009

Vlasy je dobré častěji mýt a používat spíše šampon proti lupům, i když lupy nemáme, protože ty mají tendenci vysušovat i ty nejmastnější vlasy.Lze vyzkoušet i šampon s dehtem, odpadá po umytí použití kondicionéru.Ten v případě mastných vlasů raději nepoužívat.Střídejte šampon s vysoce účin :twisted: ným / čistícím, např. z rady Neutrogena nebo Pantene.

azuritek.siga
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

Já používám citrónovou šťávu,po umytí se mají vlasy přelít cit. šťávou,ale já si tu šťávu dávám přímo do šampónu (do 0,5l cca z 1-1,5 citrónu,většího).Je fak,že účinek je určitě větší,když po umytí se dá ta šťáva,protože se vlasy už neoplachujou,ale v tom šampónu to taky stačí,dělám to tak asi rok,a vlasy se mi už tak moc nemastí,když ještě k tomu použiju barvu,je to ještě lepší.Vlasy si myju jen vlažnou vodou. ;)

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Já používám citron a citronovou šťávu ,pokud barva na vlasy chytne moc tmavě...zesvětlí ji!!!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

hmm. zajímavy napad.a na zesvetleni meliru to také funguje robinko?

azuritek.siga
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

To je možné,já si dávám hnědou,ale zesvětlení jsem neregistrovala,naštěstí :lol:

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

\no to je škoda to já bych zas potřebovala -!! :lol:

Monika71
Offline
Na fóru od: 31.08.2009

Já se také od puberty potýkám s mastnými vlasy. Vyzkoušela jsem snad všechny přípravky a bohužel bezúspěšně. Nejvíce mi vyhovuje octový přeliv.Ocet se naředí s vodou tak, aby výsledná kyselost byla 0,5 - 1 %. Ideální je, když bude voda studená (zatáhne póry a stáhne vlasové šupinky). Do vlasů si mezi mytím sahat minimálně, protože vlas se mastí od pokožky. Pokud ani to nepomůže, použijte na mokré vlasy trošku citronu nebo piva. Vlasy se ztuží a zároveň trochu vysuší.